معرفی دانشگاه استکهلم
دانشگاه استکهلم دانشگاهی دولتی در شهراستکهلم سوئد است که در سال 1878 به عنوان یک کالج تاسیس شد و از سال 1960 به عنوان دانشگاه شناخته شد. این دانشگاه دو فیلد علمی متفاوت دارد: علوم طبیعی و علوم انسانی / علوم اجتماعی.
دانشگاه استکهلم بیش از 70،000 دانشجو در چهار دانشکده مختلف دارد. دانشکده های این دانشگاه عبارتند از حقوق، علوم انسانی، ریاضیات و علوم طبیعی.
آموزش و پژوهش در این دانشگاه در تمامی حوزه ها انجام میشود.در این دانشگاه چهار دانشکده با 70 دپارتمان وجود دارد که در بسیاری از آنها دورههای آموزشی به زبان انگلیسی برگزار میشود و دانشجویان بینالمللی بسیاری در آنها به تحصیل مشغولند. شایان ذکر است بیشتر دورههای آموزشی با این ویژگی شامل کارشناسی ارشد و دکترا میشوند و بیشتر دورههای لیسانس در دانشکدههای مختلف این دانشگاه به زبان سوئدی برگزار میشوند.
دانشگاه استکهلم یکی از بزرگترین دانشگاه های اسکاندیناوی است. این دانشگاه به عنوان یکی از 100 دانشگاه برتر جهان در رتبه بندی دانشگاهی، دانشگاه های جهانی (ARWU) شناخته می شود، در حالی که رتبه بندی دانشگاه های جهانی QS و رتبه بندی دانشگاه های جهانی تایمز (THE) رتبه آن 84 در سطح جهانی معرفی می نماید.
دانشگاه استکهلم چهارمین قدیمی ترین دانشگاه سوئد است. همانند سایر دانشگاه های دولتی سوئد، مأموریت این دانشگاه شامل تدریس و تحقیق در جامعه می باشد.
دانشکده علوم کامپیوتر و سیستمهای دانشگاه استکهلم در Kista واقع شدهاست. این دانشکده در سال ۱۹۶۶ تاسیس گردید و یکی از قدیمی ترین دانشکدههای کامپیوتر در سوئد است. این دپارتمان زیر مجموعه بخش علوم اجتماعی دانشگاه استکهلم است و یکی از پیشروترین مراکز در زمینه علوم کامپیوتر و سیستمها به شمار میرود.
معرفی ویدئویی دانشگاه استکهلم
در این ویدئو معرفی کوتاهی از دانشگاه استکهلم آورده شده است.جهت آگاهی از هزینه های تحصیل در کشور سوئد مقاله زندگی در سوئد را بخوانید. همچنین برای مشاهده سایت دانشگاه بر روی لینک آدرس دانشگاه استکهلم کلیک نمایید.
برندگان جایزه نوبل دانشگاه استکهلم
برندگان جایزه نوبل به ترتیب سال:
- سال فیلد برنده جایزه نوبل
- 1903 شیمی Svante Arrhenius
- 1929 شیمی Hans von Euler-Chelpin
- 1943 شیمی George de Hevesy
- 1974 اقتصاد Gunnar Myrdal
- 1995 شیمی Paul Crutzen
- 2011 ادبیات Tomas Tranströmer
دیدگاه خود را بنویسید