/سوالات متداول تحصیل در کشور فرانسه
سوالات متداول تحصیل در کشور فرانسه ۱۳۹۶-۸-۱۳ ۲۰:۳۵:۰۵ +۰۰:۰۰
فرم ارتباط با ما

در مورد ادامه تحصیل و اخذ ویزای تحصیلی کشور فرانسه سوالی دارید؟

در این قسمت سوالات متداول دانشجویانی که قصد مهاجرت تحصیلی و ادامه تحصیل در کشور فرانسه را دارند، پاسخ داده شده است.چنانچه پاسخ سوال خود را پیدا نکردید از طریق فرم تماس با ما از ما بپرسید.
فرم ارتباط با ما
برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در کشور فرانسه باید چه مدرک زبانی را ارائه نماییم؟ ۱۳۹۶-۵-۲۳ ۲۰:۵۷:۱۵ +۰۰:۰۰

بسته به درخواست متقاضی امکان ادامه تحصیل به زبان انگلیسی و  زبان فرانسه در این کشور وجود دارد درصورتی‌که متقاضی بخواهد زبان انگلیسی  ادامه تحصیل دهد لازم است که  مدرک آیلتس با  نمره بالای ۵ بگیرد.لازم به ذکر است در این صورت هیچ نیازی به آشنایی و یا اخذ مدرک زبان فرانسه وجود ندارد.

در صورتی که متقاضی  تمایل به ادامه تحصیل به زبان فرانسه داشته باشد باید حداقل نمره B 2 زبان فرانسه را اخذ نماید.

آیا امکان گرفتن ویزای همراه برای همسر و فرزندان دانشجو تحصیل در کشور فرانسه وجود دارد؟ ۱۳۹۶-۵-۲۳ ۲۰:۵۷:۲۱ +۰۰:۰۰

بله، همسر و فرزندان زیر سن قانونی دانشجو می‌توانند همزمان با دانشجو درخواست ویزای همراه بدهند و همزمان با هم وارد خاک کشور فرانسه شوند.

آیا امکان اخذ بورس (بورسیه) در مقطع تحصیلی دکتری در فرانسه وجود دارد؟ ۱۳۹۶-۵-۲۳ ۲۰:۳۶:۱۰ +۰۰:۰۰

بله، مقطع تحصیلی دکتری در  کشور فرانسه شغل محسوب می‌شود و دانشجویانی که موفق به اخذ بورس تحصیلی از دانشگاه‌های این کشور شوند حقوق ماهیانه دریافت می‌کنند که مبلغ آن بسته به دانشگاه و رشته تحصیلی متفاوت بوده اما حداقل ۱۳۰۰ یورو در ماه می‌باشد.

آیا بعد از فارغ‌التحصیلی و اتمام تحصیلات امکان دریافت اقامت کشور فرانسه وجود دارد؟ ۱۳۹۶-۵-۲۳ ۲۰:۳۵:۴۸ +۰۰:۰۰

به‌صورت کلی در فرانسه هر مقطع تحصیلی را می‌توانید ۳ بار بخوانید و با این روش ویزای خود را تمدید کنید . اما اگر پس از فارغ‌التحصیلی از دانشگاه و اتمام تحصیلات موفق به یافتن کار مناسبی شوید به‌گونه‌ای که با کارفرمای خود قرارداد ببندید امکان تمدید ویزا و بعداً اخذ اقامت میسر می‌گردد.

شرایط و هزینه‌های زندگی دانشجوی در کشور فرانسه ماهانه چقدر است؟ ۱۳۹۶-۵-۲۳ ۲۰:۳۱:۴۸ +۰۰:۰۰

هزینه‌های زندگی با توجه به سبک زندگی هر فرد می‌تواند متفاوت باشد ولی به‌طورمعمول هزینه‌ی زندگی دانشجویی در کلیه شهرهای فرانسه به غیر از پاریس بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ یورو در ماه می‌باشد، این مبلغ شامل هزینه‌های خوابگاه، غذا، حمل و نقل درون شهری ، پوشاک و خرید سایر امکانات مورد نیاز یک زندگی دانشجویی می‌باشد. این در حالی است که هزینه زندگی در شهر پاریس به‌مراتب بالاتر بوده و بسته به سبک زندگی افراد بین یک و نیم تا دو برابر مبلغ مذکور خواهد بود.

شایان ذکر است امکان دریافت کمک‌هزینه‌های مختلف برای دانشجویان وجود دارد. برای این منظور فرم ارزیابی رایگان رزومه تحصیلی خود را پر نمایید.

آیا مدارک دانشگاه آزاد اسلامی ایران، دانشگاه پیام نور و یا دانشگاه غیرانتفاعی جهت ادامه تحصیل در دانشگاه‌های فرانسه مورد قبول هستند؟ ۱۳۹۶-۵-۲۳ ۲۰:۳۲:۱۰ +۰۰:۰۰

بله. جهت ادامه تحصیل در دانشگاه‌های فرانسه کلیه مدارک مورد تائید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران، مورد قبول دانشگاهای فرانسه نیز می‌باشند و از این نظر مشکلی برای دریافت ویزای تحصیلی وجود ندارد.